Η υπηρεσία διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Windows StoreΑν αναζητάτε περισσότερους τρόπους για να απολαύσετε το Nokia Music, τότε θα χαρείτε ιδιαίτερα να μάθετε πως η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη για τα Windows 8 και Windows RT.

Η Nokia κυκλοφόρησε τις εφαρμογές της με μία σειρά από δυνατότητες για όσους χρησιμοποιούν Windows 8, τόσο στον προσωπικό ή φορητό τους υπολογιστή, όσο και σε συσκευές tablet.

Η νέα εφαρμογή περιλαμβάνει δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ακόμα και εκτός σύνδεσης δικτύου, υποστήριξη τοπικής βιβλιοθήκης και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που εγγυώνται μία πλούσια εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε στο Nokia Music+, αφού βεβαίως διαθέτετε κάποια έγκυρη συνδρομή.

Εάν σας αρέσει το Nokia Music για την πλατφόρμα του Windows Phone, τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε και την έκδοση για τα Windows 8 / RT.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Nokia Music από το ηλεκτρονικό κατάστημα Windows Store, ενώ γι αυτούς με παλαιότερη έκδοση λειτουργικού συστήματος ή διαφορετική πλατφόρμα, η Nokia φρόντισε να τους δώσει τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν μέσω μίας HTML5 επιλογής.


Πηγή Πηγή: newsbeast.gr