Εκτός από τους τρεις κριτές του αγαπημένου σόου ταλέντων μαγειρικής, τον Λευτέρη Λαζάρου, τον Γιάννη Λουκάκο και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και τη Μαίρη Συνατσάκη, στη δικαστική διαμάχη για το MasterChef εμπλέκεται και το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου η οποία είχε παρουσιάσει το MasterChef Junior.



Οι πέντε συντελεστές των δύο σόου, διεκδικούν τώρα τα ποσό των 143.747 ευρώ. Σύμφωνα με τη real, κατέθεσαν από κοινού αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Στούντιο ΑΤΑ και ζήτησαν συντηρητική κατάσχεση των οφειλόμενων από τα ταμεία του Mega.

Το οφειλόμενο ποσό για τους σεφ και τις παρουσιάστριες που συνολικά αγγίζει τις 143.747 ευρώ, επιμερίζεται ως εξής: Για τη συμμετοχή τους στο μαγειρικό ριάλιτι, ο Λευτέρης Λαζάρου διεκδικεί την αποπληρωμή 40.595 ευρώ, ο Γιάννης Λουκάκος 25.286 ευρώ, και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος 29.895 ευρώ.

Η παρουσιάστρια του MasterChef 2 Μαίρη Συνατσάκη ζητά να της καταβληθούν δεδουλευμένα ύψους 34.440 ευρώ ενώ η παρουσιάστρια του Master chef junior Μαρία Μπεκατώρου διεκδικεί το ποσό των 13.530 ευρώ.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων βγήκε υπερ των αιτούντων ενώ εκδόθηκε προσωρινή διαταγή με την οποία το ποσό των 143.7474 ευρώ δεσμεύεται από τα ταμεία του Mega, τουλάχιστον μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος της υπόθεσης.

Πηγή Πηγή: gossip-tv.gr