Η τελευταία φωτογράφιση της Helen Flanagan στο βρετανικό FHM μας άφησε πραγματικά άφωνους!

Ένα είναι το σίγουρο: Η πανέμορφη αγγλίδα ηθοποιός και μοντέλο ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της! Το απέδειξε, άλλωστε, με την τελευταία της εμφάνιση στο περιοδικό FHM. H φωτογράφος –και πρώην μοντέλο– Zoe McConnell, κατάφερε να την κάνει να… «βγάλει» τον καλύτερο της εαυτό χαρίζοντάς μας υπέροχες φωτογραφικές λήψεις με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Helen! Γεννημένη στις 7 Αυγούστου του 1990, η Flanagan μπήκε στη ζωή των Άγγλων –και στη συνέχεια στη… δική μας– γύρω στο 2000.

Τότε, ήταν μόλις 10 χρονών και πρωταγωνιστούσε στην αγγλική soap opera «Coronation Street». Καθώς περνούσαν τα χρόνια, μεγάλωνε και γύρω στο 2012 αποφάσισε να αφήσει πίσω της το συγκεκριμένο ρόλο και να ανοίξει τα φτερά της για άλλα πράγματα… Καλώς ή κακώς, εκείνη το γνωρίζει! Εμείς απλά ξέρουμε πως διαθέτει την ομορφιά, το νάζι και το σεξαπίλ που χρειάζεται για να πετύχει στον κόσμο του θεάματος – αν και καλό θα ήταν να προσέχει μιας και όπως παραδέχτηκε η ίδια σε συνέντευξή της τον Δεκέμβρη του 2012, η κατάθλιψη έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα της μια φορά, αλλά κατάφερε να την νικήσει.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της, λοιπόν, ζει στο Manchester με τον ποδοσφαιριστή Scott Sinclair με τον οποίο βγαίνει από το 2009 και φωτογραφίζεται αιχμαλωτίζοντας τα βλέμματα των θαυμαστών της και όχι μόνο…!



Πηγή Πηγή: fthis.gr