Ένα τεστ πατρότητας και όλα βγαίνουν αληθινά! Μπορεί στα τέλη του Φλεβάρη να γιόρταζε την γέννηση του γιου του όμως έναν μήνα μετά ήταν ήδη χωρισμένος!

Ο λόγος για τον διεθνή επιθετικό, Ζερμέν Ντεφόε, ο οποίος έμαθε ότι το παιδί που έφερε στον κόσμο πριν από ενάμιση μήνα η πρώην αγαπημένη του, Αν-Μαρί Μουρ δεν είναι τελικά δικό του! Όπως αναφέρει η espresso, o στράικερ της Τότεναμ νόμιζε ότι είναι ο πατέρας του μικρού Τζόσουα-Τζέιμς έπειτα από μια σύντομη σχέση που είχε με την Αν-Μαρί, όμως αποδείχθηκε ότι η χαρά του για τον πρώτο του γιο δεν κράτησε πολύ. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή ανακοίνωσαν ότι το τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε ο μπόμπιρας έδειξε ότι δεν έχει σχέση με τον Ντεφόε, ο οποίος προφανώς στο ενδιάμεσο διάστημα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του. Φαίνεται ότι είτε είχε υποψίες είτε κάποιος τού άνοιξε τα μάτια και ζήτησε από την Αν-Μαρί να γίνει τεστ πατρότητας, όπως συνέβη.

Ο Ντεφόε αρνήθηκε φυσικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, αφού ήδη είχε γίνει ρεζίλι, όταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε δηλώσει ότι είναι ευλογημένος με τη γέννηση του Τζόσουα-Τζέιμς: «Έχω έναν γιο πια, οπότε θα παλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αποτελέσω υπόδειγμα για εκείνον. Περνάω χρόνο μαζί του, τον ταΐζω, τον βάζω για ύπνο, του αλλάζω τις πάντες. Κάνω ό,τι χρειάζεται. Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι απίστευτη εμπειρία. Αλλάζει όλη τη ζωή σου, τον τρόπο που σκέφτεσαι. Νιώθω ευλογημένος».


Πηγή Πηγή: gossip-tv.gr