Μεγάλο μυστήριο στις τελευταίες μυστικές ψηφοφορίες.



Κάποιος βουλευτής έχει ιδιαίτερο χιούμορ. Δεν εξηγείται αλλιώς η έμπνευση του να ρίξει δύο φορές άκυρο ψηφοδέλτιο γράφοντας τη μια φορά Γωγώ και τη δεύτερη να ξαναγράψει Γωγώ αλλά και να βάλει και τρία τηλέφωνα που αρχίζουν από 090. Η δεύτερη φορά συνέβη στην πρόσφατη ψηφοφορία για την εκλογή Β Αντιπροέδρου στη Βουλή όπου βρέθηκαν 3 άκυρα ψηφοδέλτια.

Όπως γράφει ο "Βηματοδότης" ο οποίος αποκάλυψε το θέμα: "το πρώτο ψηφοδέλτιο ακυρώθηκε επειδή ήταν σβησμένο το όνομα του υποψηφίου. Το δεύτερο ακυρώθηκε επειδή κάποιος με παράξενο χιούμορ έγραψε το όνομα... «Μιχάλης Ταμήλος». Το τρίτο ακυρώθηκε επειδή κάποιος ή κάποια έγραψε στο ψηφοδέλτιο το όνομα...«Γωγώ». Ποια είναι η «Γωγώ» των ψηφοδελτίων, αφού το όνομα αυτό εμφανίσθηκε, όπως έμαθα και σε άλλη μυστική ψηφοφορία στη Βουλή; Μόνο που αυτή τη φορά ο/η άγνωστος/στη λάτρης της «Γωγούς» προχώρησε ένα βήμα περισσότερο. Κάτω από το όνομά της έγραψε και τρία... τηλέφωνα της Γωγούς και μάλιστα όλα (κατά σύμπτωση) αρχίζουν από... 090! Το περιστατικό με τη «Γωγώ» και τα ροζ τηλέφωνά της μεταφέρθηκε από τον βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Π. Σιούφα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη. Στην αρχή ο Πρόεδρος δεν το πίστεψε, αλλά ο κ. Σιούφας τον διαβεβαίωσε ότι είδε το ψηφοδέλτιο με τη «Γωγώ» και τα τρία τηλέφωνά της με τα ίδια του τα μάτια. Όχι, ανακρίσεις ή ΕΔΕ δεν διεπράχθησαν".

Αναμένουμε λοιπόν και την τρίτη φορά που ο χιουμορίστας βουλευτής ( ή η βουλευτής) θα ξαναχτυπήσει (με φωτογραφία της Γωγούς;)

Πηγή Πηγή: kamarinia.gr