Ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το βρετανικό κανάλι Channel – 4 έχει εξοργίσει τη Χρυσή Αυγή. Το βρετανικό κανάλι κάνει λόγο για το «πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής», το οποίο περιγράφει ως «ρατσιστικό, αντισημιτικό και βίαιο». Το κανάλι παρακολούθησε στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα την καθημερινότητα μελών της Χρυσής Αυγής καταγράφοντας τις απόψεις τους.

«Είναι για τα πανηγύρια» απάντησε ήδη με δήλωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης ενώ το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το ρεπορτάζ που κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου και στην οποία αναφέρει:

«Ένα ακόμη συγκλονιστικό ντοκουμέντο για την παράνομη και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως από το έγκριτο βρετανικό Channel-4. Ο φάκελος ανοίγει λίγους μήνες μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις από τους εβραίους του BBC για τα μαθήματα καράτε σε μέλη μας για να μπορούν να… δέρνουν τον Στρατούλη. Εδώ οι ξένοι δημοσιογράφοι έχουν φτάσει με άκρα μυστικότητα σε καφενείο του Αγίου Παντελεήμονα για να αποκαλύψουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει η Χρυσή Αυγή. Οι θαμώνες (ένας εκ των οποίων υποψήφιός μας στις προηγούμενες εκλογές) τους παίρνουν στο ψιλό και σπάνε πλάκα μαζί τους για ώρα, χωρίς να έχουν ενημερωθεί ότι καταγράφονται με κρυφή κάμερα (κακούργημα!). Στις γελοίες ερωτήσεις του τύπου: «η Χρυσή Αυγή σκοτώνει μετανάστες και αριστερούς;», η παρέα από μεσήλικες απαντάει: «μόνο σκοτώνει…; Και βασανίζει και τους κάνει σαπούνια και τους βγάζει τα δόντια για να τα κάνει κομπολόγια και να τα πουλάμε στο Μοναστηράκι κ.ο.κ.». Όλη αυτή τη γελοιότητα, οι καραγκιόζηδες των ξένων και ελλαδικών ΜΜΕ την παρουσιάζουν και πάλι σαν αποκάλυψη. Με αυτή την άθλια και κωμική πολεμική τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανεβάζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους!».Πηγή Πηγή: rizopoulospost.com