Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά καφέ που υπάρχουν στον κόσμο και είναι το πιο ανθισμένο καφέ σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ονομάζεται "Churchill Arms" είναι διάσημο για τους… κρεμαστούς κήπους του και βρίσκεται στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Notting Hill.

Στην πρόσοψή του κρέμονται σε γλάστρες όλων των ειδών τα φυτά και τα λουλούδια, με έμφαση στα ανθοφόρα και πολύχρωμα, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή εικόνα.

Από τους χώρους του πέρασαν πολλοί επώνυμοι ανά τους αιώνες, πολιτικοί, καλλιτέχνες, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων.

Χτίστηκε το 1750 και ήταν ένα από τα πρώτα καφέ της περιοχής, που στην πορεία εξελίχθηκε σε διάσημη παμπ και ένα από τα πλέον δημοφιλή μπαρ ανάμεσα στην ελίτ της εποχής, και όχι μόνο.

Για πολλούς και ποικίλλους λόγους βέβαια με πρώτο και καλύτερο… την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση η οποία εξελίχθηκε στην πορεία του χρόνου σε αυτό που βλέπετε σήμερα.

Είναι το σήμα-κατατεθέν της περιοχής και συγκεντρώνει τα βλέμματα ντόπιων αλλά και ξένων που πηγαίνουν για να το απολαύσουν σε διαφορετικές κάθε φορά όψεις ανάλογα με την εποχή...






Πηγή Πηγή: radar.gr