Μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ χθες βράδυ, κατάφερε να τα "χώσει" τόσο, που αν τα έλεγε στον Βενιζέλο ή στον...Πάγκαλο, ακόμα ξύλο θα έτρωγε! Δείτε κορυφαίες ατάκες του Άδωνι πιο κάτω "Η παρουσία του Τσίπρα στη χθεσινή εκδήλωση δημιουργεί πρόβλημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, έπλεξε το εγκώμιο του Καραμανλή και δεν συνάδει με τη ρητορική του κόμματος."

"Ο Τσίπρας πήγε χθες στην εκδήλώση του Καραμανλή, πήγε στην Ουάσιγκτον και αποθέωσε τον Ομπάμα, πάει αύριο στην κηδεία του Τσάβες και μιλάει ταυτόχρονα για την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, αυτό είναι ιδεολογικό μωσαϊκό."

"Ο Τσίπρας τα κάνει όλα ταυτόχρονα, είναι ένα ιδεολογικό σούπερ – μάρκετ. / Έκανε φιέστα για να παρουσιάσει το φορολογικό του πρόγραμμα αλλά ξέχασε ποιες είναι οι κλίμακες και δεν έβαλε όρια για να είναι όλοι ευχαριστημένοι."

"Το εξώφυλλο του UNFOLLOW και οι δημοσιογράφοι της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ δίνει τροφή στους τρομοκράτες, δεν υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει;"

"Βλάπτουν την εικόνα της Ελλάδας με όσα λένε περί σαπουνιών οι εκπρόσωποι της ΧΑ."

"Υποδύονται τους πατριώτες χωρίς να αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ζημιάς που κάνουν στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. / Δεν πιστεύω ότι αυτά θέλουν οι ψηφοφόροι της ΧΑ."

"Ένας βλαξ υποδύεται τον πατριώτη, προδίδει τη χώρα και βλάπτει τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας κατ’ αυτόν τον τρόπο."

Πηγή Πηγή: newsnow.gr