Η Αντωνία Καλλιμούκου ξεσπά στην τελευταία της συνέντευξη για τα δημοσιεύματα που τη «φωτογραφίζουν» σαν την… «γνωστή παρουσιάστρια – πανελίστρια που συνελήφθη στη Βουλγαρία με τη κατηγορία της πορνείας»

Όπως είπε η ίδια λοιπόν, στην εφημερίδα «News»:

«Ξέρουν καλά όλοι ποια είμαι και πώς πορεύομαι και όποιος τολμήσει να αγγίξει το όνομά μου, μπορεί να μην έχω πηδ..εί αλλά θα τους πηδ…ω! Είναι αλητεία! Έχουν τη δύναμη τα ΜΜΕ να κάνουν ό,τι θέλουν ενώ οι υπόλοιποι που ‘φωτογραφίζονται’ δεν έχουν καμία δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους»!

Μάλιστα, η ίδια λέει ότι έχει στοιχεία, ότι στη Βουλγαρία δεν έχει πάει, στις συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν έχει ταξιδέψει και καλεί οποιονδήποτε να κάνει τη σχετική έρευνα.

«Έχω ενημερώσει ήδη το κανάλι μου και έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά… Πραγματικά σας το λέω, πολύ σοβαρά, αν συνεχιστεί όλο αυτό, θα π…ξω κόσμο!» λέει στη συνέντευξή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «News» πάντως, που επικοινώνησε με την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βουλγαρία, οι αρχές εκεί, ενημερώθηκαν μόνο από τον ελληνικό τύπο για το θέμα.

Πηγή Πηγή: tsantiri.gr