Χόρεψαν μέχρι Macarena σε Gagnam Style στο «Βοτανικό» (παρουσία κάμερας φυσικά), αλλά μόλις τα φώτα έσβησαν… δυο ξένες. Μια «τυχαία συνάντηση» ίσως -και μόνο- μεταξύ τους από ‘δω και πέρα. Τι έχουν να χωρίσουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου; Ποια κόντρα που ως τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας… ελλοχεύει μεταξύ τους;

Το «σχήμα» περπάτησε για τέσσερις μήνες (τώρα η Θεοδωρίδου εμφανίζεται με τον Ηλία Βρεττό στη Θεσσαλονίκη), αλλά μετά τους τίτλους τέλους την έριξε την μπηχτή της για τη συνάδελφό της. Προσοχή, μετά το φινάλε, εκ του ασφαλούς. Δεν θα ήθελε, φυσικά, να δημιουργηθούν ίντριγκες ενόσω ήταν μαζί on stage. Εκεί είναι το θέμα.

Και όμως, με την Έλενα επιδόθηκαν μέχρι και σε τουιταρίσματα, όπου μιλούσαν με υποκοριστικά τύπου «Ελενάκι», «Νατασούλα» κ.λπ. Μεσολάβησε κάτι πολύ συγκεκριμένο μεταξύ τους; Πάντως, πρώτο όνομα -θεωρητικά, στη μαρκίζα τουλάχιστον- ήταν η Θεοδωρίδου. Είναι και παλαιότερη, άρα και ιεραρχικά ήταν ΟΚ τα πράγματα. Από πού κι ως πού, λοιπόν, κόντρα; Μάλλον κάτι πιο προσωπικό συνέβη ανάμεσά τους που ξένισε τη Νατάσα. Κάτι που καμία εκ των δύο δεν άφησε να βγει στην επιφάνεια. Σίγουρα υποβόσκει κόντρα γιατί δεν εξηγείται με τίποτα η ατάκα της Θεοδωρίδου στο «Hello!» που αναφερόταν στην Έλενα Παπαρίζου: «Όταν τελειώνουν οι συνεργασίες, δυστυχώς εκ των πραγμάτων οι επαφές αραιώνουν. Αλλά δεν σημαίνει και τίποτα αυτό. Μια τυχαία συνάντηση είναι πάντα στο πρόγραμμα». «Τυχαία», είπε η αοιδός, άρα, γίνει δεν γίνει, δεν σκοτίζεται κιόλας. Για να συνεχίσει αναφερόμενη στη Μαρινέλλα ως εξής: «Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει στενή, στενότατη επαφή»!

Βέβαια, πρόσθεσε πως από την Έλενα κρατάει τη θετική της διάθεση, αλλά… Αλλά καρφάκι δεν της καίγεται! Προς τι η «μπηχτή» στην Έλενα; Εν προκειμένω, αξίζει να πούμε -και είναι ένα ντεσού που λέει πολλά για το πώς νιώθει η Νατάσα για την Έλενα- πως ενώ στην επίσημη σελίδα της Έλενας Παπαρίζου στο Facebook αστράφτει και φεγγοβολά το «like», στην αντίστοιχη σελίδα της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν συμβαίνει το αντίστροφο. Έτσι, για την ιστορία. Λέτε τελικά να τη χάλασε τη Νατάσα το… Gagnam;

Η σχέση της Νατάσας με τη Μαρινέλλα

Όσο για τη σχέση της Νατάσας με τη Μαρινέλλα, είναι δεμένες εδώ και χρόνια, και δεν εννοούμε από το 2011 που σάρωσαν στο «Βοτανικό» και συνέχισαν στη Θεσσαλονίκη, για να φτάσει η Νατάσα το 2012 -όταν η Μαρινέλλα δεν ήταν σε θέση να είναι συνεπής σε κάποιο live της- να την αντικαταστήσει εκείνη, και μάλιστα με μεγάλη χαρά. Η Μαρινέλλα έχει χαρακτηρίσει τη Νατάσα «διάδοχό της», εκείνη το έχει αποδεχθεί με ενθουσιασμό και έκτοτε ό,τι κι αν της ζητήσει… γίνεται χαλί να την πατήσει!

Πηγή Πηγή: athensmagazine.gr