Κλειστός θα παραμείνει το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής, από τις 22:30 έως τη λήξη της βάρδιας, το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου ανάμεσα στους σταθμούς «Ειρήνη» και «Κηφισιά», λόγω έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από τη λεωφορειακή γραμμή «Χ5 ΣΤ. ΗΣΑΠ Ειρήνη-Κηφισιά.

Η αφετηρία της θα είναι απέναντι από την είσοδο του σταθμού «Ειρήνη» και το τέρμα της στην πλατεία Πλατάνου, όπου βρίσκεται και η αφετηρία των λεωφορειακών γραμμών 550, Ε7, Χ14.

Κλειστός και ο σταθμός του Μετρό «Άγιος Αντώνιος»

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο θα παραμείνει κλειστός ο σταθμός της γραμμής 2 του Μετρό «Άγιος Αντώνιος», καθώς συνεχίζονται οι τεχνικοί έλεγχοι ενόψει της έναρξης λειτουργίας των σταθμών «Περιστέρι» και «Ανθούπολη».

Οι συρμοί της γραμμής 2 θα τερματίζουν τα δρομολόγιά τους στο σταθμό «Σεπόλια».

Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται από τη γραμμή τρόλεϊ 12 «Ζάππειο - Περιστέρι (Αγ. Ιερόθεος)» και τη λεωφορειακή γραμμή Α13 «Ομόνοια - Κηπούπολη» για τη σύνδεση του σταθμού «Άγιος Αντώνιος» με το σταθμό «Μεταξουργείο», μέσω των στάσεων «Μεταξουργείο» επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και «Πλ. Μεταξουργείου» επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά το σταθμό «Μεταξουργείο», και μέσω της στάσης «Στ. Αγίος Αντώνιος» όσον αφορά το σταθμό «Αγίος Αντώνιος».

Πηγή Πηγή:newsbomb.gr