Περήφανη για τα χαρίσματά της δηλώνει η Jennifer Love Hewitt και σκέφτεται πολύ σοβαρά, όπως η ίδια είπε, να ασφαλίσει το στήθος της έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Αν κάποιος μου έλεγε θέλω να ασφαλίσω το κάθε στήθος σου έναντι 2,5 εκατ. δολ. θα του έλεγα κάντο, το λατρεύω, θα το ήθελα. Αυτά εδώ κοστίζουν 5 εκατ. δολάρια!», είπε η ηθοποιός.

Όσο μεγαλώνει η Jennifer Love Hewitt έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της με προκλητικές αισθησιακές εμφανίσεις, ενώ πρόσφατα μόλις κυκλοφόρησε το νέο videoclip I’m a woman όπου η ηθοποιός επιδεικνύει και τις φωνητικές της ικανότητες.

Η Jennifer Love Hewitt προστίθεται σε μία μακρά σειρά σταρ που ασφαλίζουν τα προσόντα τους έναντι μεγάλων ποσών, δείχνοντας πόσο εκτιμούν τα δώρα που τους χάρισε η φύση και μερικές φορές και ο γιατρός τους…

Η Jennifer Lopez φημολογείται ότι ασφάλισε τους γλουτούς της για 27 εκατ. δολάρια, ενώ η Heidi Klum ασφάλισε τα στήθη της αντί 2,2 εκατ. δολάρια και η διάσημη εκτός από το εκπληκτικό ταλέντο στη μουσική και για το πληθωρικό μπούστο της Dolly Parton έχει κοστολογήσει το κάθε στήθος της 300.000 δολάρια.

Όσο για την προσωπική της ζωή η Jennifer Love Hewitt τόνισε ότι προτιμά να είναι πιο απλή ντυμένη καθημερινά αφήνοντας τα sexy νεγκλιζέ για το σετ. Σημειωτέον, όταν αναρτήθηκαν τα πόστερ για την προώθηση της τηλεοπτικής σειράς που συμμετέχει, επειδή το στήθος της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, οι ιθύνοντες πέρασαν τις φωτογραφίες από photoshop και σμίκρυναν το στήθος της ηθοποιού.








Πηγή Πηγή: real.gr