Η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία στέλνει νέες κοπέλες να κάνουν αίτηση για να συμμετάσχουν σε πορνό ταινίες.Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα...

της εφημερίδας «6 Μέρες», συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής ταινιών έχει δεχθεί πάνω από 2.500 βιογραφικά σημειώματα τα τελευταία χρόνια από επίδοξους πρωταγωνιστές.

Στην πλειοψηφία τους είναι άνδρες, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εκπρόσωπος της Sirina στην εφημερίδα, αυξανόμενο αριθμό αιτήσεων λαμβάνουν και από γυναίκες.

Όπως ισχυρίζεται εκπρόσωπος της εταιρείας, δεν είναι τόσο η ανεργία που ωθεί τους Έλληνες να γίνουν πορνοστάρ στην Ελλάδα, όσο το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχουν ταμπού. «Έχουμε δει κοπέλες να έρχονται για casting ακόμα και με τις μητέρες τους», λέει χαρακτηριστικά ενώ τονίζει πως είναι διαφορετικοί οι λόγοι συμμετοχής για τα δύο φύλα.

Οι γυναίκες συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο για τα χρήματα, οι άνδρες κυρίως για την αυτοεπιβεβαιώση, υποστηρίζει. Όπως και να 'χει, οι μισθοί είναι ιδιαιτέρως υψηλοί, αφού για το γύρισμα μιας σκηνής ένας πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός αμείβεται με 1.000 ευρώ, ενώ ένας... καταξιωμένος στο χώρο φτάνει τα 3.000 ευρώ, λέει.

Πηγή Πηγή: neanews.gr