Κυκλοφόρησε χωρίς τη θέληση της – Της τράβηξαν sex tape παράνομα...

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια επιθυμία πολλών ζευγαριών να καταγράφουν τις ερωτικές περιπτύξεις τους. Είναι γούστο και καπέλο τους…στο κρεβάτι να κάνουν ότι γουστάρουν. Αρκεί αυτό που κάνουν να μένει μέσα σε τέσσερις τοίχους.

Η αλητεία του να γράψεις μια σύντροφό σου και μετά να το ρίχνεις στο web είναι τεράστια. Και θα πρέπει κάποια στιγμή ο νόμος ν΄αλλάξει και οι παραβάτες και τιμωρούνται παραδειγματικά…Έτσι και η νεαρή ηθοποιός. Πρόκειται για ένα κορίτσι 24 μόλις ετών που έγινε γνωστό εδώ και δύο χρόνια εξαιτίας της συμμετοχής της σε σίριαλ τόσο του ΑΝΤ1 αλλά και του MEGA. Μάλιστα για να τα βγάλει πέρα δουλεύει part time σε γνωστό στέκι της πόλης…Το κακό είναι πώς εμπιστεύτηκε κάποιον και ξαφνικά είδε τον εαυτό της φάτσα κάρτα στο διαδίκτυο…

Ο σκηνοθέτης που υπέγραψε την τελευταία ταινία της πρωταγωνίστριας του Sex tape, ερωτόμενος για το συμβάν αυτό μας σάστισε λέγοντας: «Είναι κρίμα να εκθέτουν έτσι τα κορίτσια. Το κορίτσι αυτό ήρθε στο γύρισμα τα είπε όπως έπρεπε και η συνεργασία μας ήταν άψογη. Θα πρέπει αυτό το παραμύθι κάποια στιγμή να σταματήσει».

Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πώς η επιθυμία να κάνουν μια τρέλα είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούν να σκεφτούν πώς κάποια στιγμή θα εκτεθούν. Είναι δε τόσο χυδαίος ο τύπος που στο τέλος του Video μιλάει στην κάμερα στέλνοντας μήνυμα στον φίλο του τον Τάσο ότι έκανε αυτό που του υποσχέθηκε!

Από χθες οπότε και κυκλοφόρησε το 9 λεπτό υλικό, η νεαρή ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι της και αναζητεί τρόπο να προφυλαχτεί. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να ψάξει να βρει ποιος το ανέβασε…Δε θεωρώ ότι αν αποκάλυπτα τα στοιχεία της θα ωφελούσε σε κάτι. Σημασία έχει κάποιοι μέσα από το ρεπορτάζ αυτό να αφυπνιστούν και να πάρουν χαμπάρι ότι παιχνίδια με κάμερες είναι επικίνδυνα. Εκτός αν μετά την καταγραφή το υλικό σβηστεί και παραλλήλως τσεκαριστεί!

Εδώ και λίγες ώρες μαθαίνουμε ότι εντοπίστηκε ο νεαρός που έβγαλε το υλικό σε πορνο-site και πως αναμένονται διώξεις. Και είναι σωστό…Πολύ σωστό!


Πηγή Πηγή: gossip-tv.gr