Ο Ιβάν Σαββίδης δεν κρύβει την αδυναμία στο Δημήτρη Σαλπιγγίδη και στο τετ-α-τετ που είχαν άνοιξε πάλι θέμα ανανέωσης. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το τετ-α-τετ του Σαββίδη με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη την Κυριακή στο "Μακεδονία Παλλάς" κι αυτό γιατί η συζήτηση των δύο ανδρών δεν αναλώθηκε μόνο στην πρόταση που κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για άμεση εξόφληση των δεοδυλευμένων της προηγούμενης σεζόν με πρόϋπόθεση ένα "κούρεμα" ύψους 20%.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την εκτίμηση που τρέφει στον διεθνή επιθετικό και την οποία ενισχύει η ποντιακή καταγωγή του και το γεγονός πώς αποτελεί ένα από τα επίλεκτα στελέχη της Εθνικής Ελλάδας.

Παράλληλα, μετά από μήνες επανέφερε την συζήτηση για νέο συμβόλαιο, κάτι που συζητιόταν και στις αρχές της περιόδου, αλλά τότε δεν πάρθηκε καμία απόφαση και παρέμεινε σε ισχύ το υπάρχουν που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το θέμα της εξόφλησης των δεδουλευμένων να κλείσει μαζί με τη συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Τα πάντα θα κριθούν από τις νέες επαφές που θα γίνουν μεταξύ της πλευράς Σαββίδη με τον Σαλπιγγίδη στο προσεχές διάστημα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδειξε (και) στον Σαλπιγγίδη πόσο πολύ λαχταρά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και πώς περιμένει από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πηγή Πηγή:sport24.gr