Την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της διοίκησης της ΑΕΚ αλλά και των ποδοσφαιριστών της ομάδας έχει προκαλέσει η χθεσινή τοποθέτηση του Έβαντ Λίνεν για τους Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Γιώργο Κατίδη. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Ώρα των Σπορ", ο Γερμανός τεχνικός είπε για τον νεαρό αμυντικό «πως στη φάση του πρώτου γκολ του Πλατανιά ήταν πολύ κοντά, όμως δεν πήγε ποτέ πάνω στον παίκτη με αποφασιστικότητα», ενώ για τον Κατίδη ανέφερε πως «έγινε μία εξαιρετική συνεργασία στο τέλος ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές, η μπάλα του στρώθηκε κι εκείνος σούταρε σαν 16 χρονών μωρό».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα συγκεκριμένα σχόλια του Λίνεν άναψαν "φωτιές" στα "κιτρινόμαυρα" αποδυτήρια με τον εκπρόσωπο των δύο ποδοσφαιριστών, Θεόφιλο Καρασαββιδη να ζητάει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο. Ο κ. Καρασαββίδης εξέφρασε την ενόχλησή του για την τοποθέτηση του Λίνεν τονίζοντας πως τέτοιου είδους δημόσια κριτική μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο εσωτερικό της "Ένωσης".

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Δημητρέλος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους διαβεβαιώνοντας τον εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών πως οι πελάτες του ήταν, είναι και θα είναι σημαντικοί για την ομάδα και αποτελούν φυσικά πολύτιμα "περουσιακά στοιχεία".

Είναι εμφανής η διάθεση των διοικούντων της ΑΕΚ να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα ενόψει βέβαια και των δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά και του κρίσιμου ματς με τη Βέροια, όμως όπως φαίνεται η ζημιά έχει ήδη γίνει. Το θέμα που προέκυψε έβγαλε στην επιφάνεια και την ενόχληση των ανθρώπων της ομάδας για τη συμπεριφορά αλλά και τη μεθοδολογία του Γερμανού τεχνικού την ώρα που πληθαίνουν τα σενάρια για ενδεχόμενη αντικατάστασή του.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Sportday", η διοίκηση του "Δικεφάλου" έχει καταλήξει ήδη στον διάδοχο του Λίνεν από την επόμενη σεζόν και αυτός είναι ο νυν προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος την περίοδο 2006-7 προπονούσε την ομάδα U17 της ΑΕΚ.

Πηγή Πηγή: pamesports.gr