Ο Χρήστος Αρκούδας απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας και η ΑΕΚ εξασφάλισε προθεσμία να υποβάλει υπόμνημα. Προθεσμία μέχρι την επόμενη Πέμπτη για να υποβάλει υπόμνημα εξασφάλισε η πλευρά της ΑΕΚ μετά την απολογία του Χρήστου Αρκούδα για ντόπινγκ.

Κατά την απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ, είπε: "Το συγκεκριμένο σκεύασμα μού το προμήθευσε ένας αθλητής, καλός μου φίλος. Το δήλωσα ότι έχω πάρει αυτό το σκεύασμα πριν το παιχνίδι. Ήξερα ότι δεν έχει κάποια απαγορευμένη ουσία. Είχα βρογχίτιδα και ήθελα ένα συμπλήρωμα για ευεξία και τόνωση. Το πήρα την προηγούμενη του αγώνα και την ίδια μέρα. Η αφέλειά μου ήταν ότι δεν ρώτησα το γιατρό της ομάδας. Έμεινα έκπληκτος όταν βρέθηκα θετικός. Δεν έκανα κάτι με δόλο, για να είμαι καλύτερος από κάποιον άλλο. Άλλωστε είμαι αναπληρωματικός στην ομάδα μου", τόνισε.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, με τη σειρά του τόνισε πως ο παίκτης δήλωσε το σκεύασμα, το οποίο πωλείται ελεύθερα στο εμπόριο και δεν αναγράφει την ουσία. "Αν πρέπει να τον τιμωρήσετε, να τον τιμωρήσετε για αμέλεια", ανέφερε χαρακτηριστικά

Πηγή Πηγή: contra.gr