Ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαναληπτικού της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στους "κατάσκοπους" Καράμπελα και Βύντρα. "Ξέρουμε ότι θα υποφέρουμε", δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Καράμπελας. "Θεωρώ ότι έχουμε την ωριμότητα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως χρειάζεται. Ξέρουμε τα ΜΜΕ στην Ελλάδα μιλούν για πιθανή ανατροπή, ενώ στην Ισπανία είναι λίγο διαφορετικά. Δεν επηρεαζόμαστε από αυτό. Είμαστε πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρουμε πως μας περιμένει ένα σκληρό 90λεπτο γιατί εκεί θα κριθεί η πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι μία επικίνδυνη ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Θα προσέξουμε την άμυνά μας πολύ και θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις αρετές μας στην επίθεση. Ξέρουμε όμως όπως είπα και πριν πως μας περιμένουν 90 πολύ σκληρά λεπτά", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λεβάντε στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

"Φυσικά και λόγω ότι ο Βύντρα και ο Καράμπελας είναι Έλληνες και είναι διαρκώς μαζί μας, μας μιλούν διαρκώς για το παιχνίδι και τον Ολυμπιακό. Τους έχουμε ρωτήσει συγκεκριμένα πράγματα ενώ έχουμε και το δίκτυο του σκάουτινγκ που ήρθαν εδώ οπότε ξέρουμε αρκετά. Ήταν σίγουρα πολύτιμη η βοήθεια των δύο παικτών για τον Ολυμπιακό και ειδικά του Βύντρα που μας είπε πως είναι ακριβώς τώρα η ελληνική ομάδα. Ο Νίκος έκανε μία πολύ καλή εκκίνηση. Ξεκίνησε πολύ καλά. Στη συνέχεια για κάποιους λόγους δεν ήταν βασικός. Αυτό δεν θα του άρεσε πάρα πολύ. Γενικά έχει προσφέρει πολλά και έχει αγωνιστεί καλά. Δυστυχώς το τελευταίο ματς δεν το τελείωσε λόγω αποβολής. Ο Λουκάς έχει συμβόλαιο. Και οι δύο θα προσφέρουν πολλά".

Τους ποδοσφαιριστές της Λεβάντε εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καράμπελας: "Πιστεύω πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει όσο ποτέ άλλοτε την ομάδα. Ξέρουν πως έχουν σκληρό αγώνα για την ανατροπή του 3-0. Σίγουρα θα τους βοηθήσουν. Θα τους δώσουν μία παραπάνω ώθηση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας παίκτης, Έλληνας ή από όπου αλλού στην γη που δεν θα ήθελε να μετέχει σε ένα τέτοιο ματς. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή το εάν θα παίξω. Εδώ είναι. Μπορείτε να τον ρωτήσετε (γέλια)".

Και συνέχισε: "Ξέρουμε πως μας απομένουν 90 λεπτά όπου θα υποφέρουμε. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο έντονο, πιο δυνατό και με πιο καλό ρυθμό από το ελληνικό. Είναι πιο ανταγωνιστικό. Μην ξεχνάτε πως μία διοργάνωση όπως το Europa δεν αποτελεί μικρό κίνητρο για μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός και όπως και εμείς. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι 100% έτοιμοι και θα δώσουν τα πάντα για να περάσουν στην επόμενη φάση. Δεν χρειάζεται να παίζουν σε ένα άλλο πρωτάθλημα για να έχουν το κίνητρο".

Πηγή Πηγή: contra.gr