Λύσεις χωρίς εγγυημένη απόδοση επιτυχίας ή πειραματικού περιεχομένου, καλείται να επιλέξει ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ για την κορυφή της επίθεσης, μετά τον τραυματισμό του Χοσέ Τοτσέ. Ο τραυματισμός του Χοσέ Τοτσέ δημιουργεί ένα κενό στα πλάνα του Φάμπρι, αφού πλέον είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του χωρίς επί της ουσίας, να τον διαθέτει.

Εάν ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ήταν απόλυτα έτοιμος, τότε δεν θα υπήρχε δίλημμα. Θα καταλάμβανε τη θέση χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όμως ο Αργεντινός επιθετικός δεν βρίσκεται στο μάξιμουμ της ετοιμότητας του και προέρχεται από πολύμηνη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πάντως, πως υπάρχει η πιθανότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Οι δύο διαθέσιμοι επιθετικοί είναι ο Μπρούνο Φορναρόλι και ο Κώστας Αποστολόπουλος. Ο πρώτος δεν έχει πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει και έχει πάρει διαζύγιο με το γκολ, ενώ ο δεύτερος δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες Superleague. Είναι προφανές ότι όποιος και να πάρει το χρίσμα, θα κληθεί να κάνει μια μικρή υπέρβαση την ώρα του αγώνα.

Τέλος, υπάρχει η λύση της χρησιμοποίησης ενός χαφ στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο κάθε φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο την τρέχουσα σεζόν, απέτυχε παταγωδώς. Το "πείραμα" πέτυχε με τον Λέτο, επειδή ο Αργεντινός ήταν παικταράς, αλλά κανένας άλλος πράσινος μέσος δεν διαθέτει ανάλογα χαρακτηριστικά για να υποδυθεί το ρόλο του φουνταριστού.

Επομένως, σε όποια επιλογή και αν καταφύγει ο Φάμπρι, θα πρόκειται για ρίσκο μεν, αναγκαίο δε με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Ο Ισπανός καλείται να ρίξει μια καλή ζαριά με την ελπίδα να τον βοηθήσει η τύχη...

Πηγή Πηγή: contra.gr