Σήμερα είναι η μέρα που οι διοικούντες την ΑΕΚ αναμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος από τον άγνωστο δανειοδότη. Μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ την περασμένη Δευτέρα, ο Ανδρέας Δημητρέλος δήλωσε ότι οι 400.000 ευρώ θα εμφανιστούν στον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες και η Πέμπτη είναι η καταληκτική ή έργα της κατάθεσης των χρημάτων.

Ωστόσο μιλώντας με στελέχη της ΑΕΚ καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει σιγουριά για την είσπραξη του ποσού και θεωρούν ότι σήμερα είναι η ώρα της αλήθειας για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πάντως επιμένουν ότι δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας αφού η σύμβαση που υπογράφηκε την περασμένη Δευτέρα είναι απόλυτα διαφανής και συμφέρουσα για την ΑΕΚ.Για τη συγκεκριμένη υπόθεση αγωνιούν και οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μεγάλη οικονομική ανάσα, αν τελικά μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό της ομάδας κι από κει στους δικούς τους.

Από την άλλη ουδείς παράγοντας εμφανίζεται σίγουρος για τη συγκεκριμένη εισροή χρημάτων, ενώ έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους οι φήμες ότι το δάνειο προέρχεται από τον Βασίλη Ξενιάδη. Θολή υπόθεση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πηγή Πηγή: pamesports.gr