Πρόβα ενδεκάδας για το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Ισπανός προχώρησε στην προσομοίωση έχοντας ως δεδομένο ότι εκτός από τον Χοσέ Τοτσέ, δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Χαμπίμπ Σο.

Στην κορυφή της επίθεσης τη θέση κατέλαβε ο Γιοκίν Εσπάρθα, ενώ δίπλα στον Βίκτορ Βιτόλο τοποθετήθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Ο πρώτος χρησιμοποιείται προκειμένου να αξιοποιηθεί η ταχύτητα του απέναντι στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ, αλλά και επειδή είναι συνεπής στο πρεσάρισμα και διαθέτει αντοχές. Όσον για το δεύτερο, θα παίξει μπροστά από τα στόπερ, αφοσιωμένος αποκλειστικά στο ανασταλτικό κομμάτι και ο Βιτόλο θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Γκολίπερ χρησιμοποιήθηκε ο Καρνέζης, στόπερ οι Πίντο και Μπουμσόνγκ, δεξί μπακ ο Σεϊταρίδης, αριστερό ο Μαρίνος, επιτελικός μέσος ο Ζέκα, δεξί εξτρέμ ο Σισοκό και αριστερό ο Μαυρίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Φάμπρι, παρότι συνήθως παρεμβαίνει συχνά και διακόπτει το διπλό δίνοντας οδηγίες, την Πέμπτη το παρακολούθησε από τον πάγκο χωρίς να το διακόψει, θέλοντας να διαπιστώσει τη λειτουργικότητα του σχήματος που έχει επιλέξει.

Πηγή Πηγή: contra.gr